Goedkope kapper in Leiden: welkom bij KnipBtQ Maria!

U zoekt een goedkope kapper in Leiden die uw haar naar tevredenheid knipt? Kom dan eens naar KnipBtQ! Wij zijn gevestigd aan de Hoge Rijndijk, nummer 100. We werken in een modern ingerichte salon, in een open en gezellige sfeer.

Behandelingen

Dames, heren, studenten of kinderen… Iedereen is welkom bij de goedkope kapper in Leiden! U kunt bij KnipBtQ terecht voor de volgende behandelingen:

  • Het wassen en drogen van uw haar
  • Het knippen van uw haar door middel van diverse technieken
  • Het stylen van uw haar
  • Het kleuren van uw haar

Werkwijze

Om uw haar in het door u gewenste model te kunnen knippen, gebruiken we diverse technieken. Daarnaast zorgen we voor uw haar door middel van kwalitatief goede producten zoals shampoos, conditioners en stylingproducten. Deze producten voeden het haar en geven het een gezonde uitstraling. Voordat we aan de slag gaan, kijken we samen met u naar uw wensen. We geven graag advies. We hebben verschillende boeken met voorbeelden liggen, zodat u idee├źn op kunt doen. Weet u al wat u wilt met uw haar? Super! Dan gaan we meteen aan de slag!

We verwelkomen u graag

We hopen u een keer te zien bij de goedkope kapper te Leiden. Wij staan voor u klaar op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 17.30 en zaterdag van 8.30 tot 16.00. U kunt ons telefonisch bereiken op: 071 513 2133. Zien we u snel?

Goedkope kapper Leiden

Wilt u een afspraak maken? Bel ons even!