Goede kapper in Leiden

U bent op zoek naar een goede kapper in Leiden? Dan bent u bij KnipBtQ aan het juiste adres. Onze kapsalon is modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo kunnen we snel werken. We luisteren naar uw haarwensen en door de open en gezellige sfeer zult u zich zeker welkom voelen.

Over KnipBtQ

KnipBtQ is gelegen aan de Hoge Rijndijk, nummer 100. Wij werken in een modern ingericht salon, met kwalitatief goede producten die uw haar intensief verzorgen en laten stralen. U kunt bij ons terecht voor het laten wassen, knippen en föhnen van uw haar. Wilt u daarnaast uw haar van een ander, of extra kleurtje voorzien? Dat is zeker ook mogelijk. Ga voor een compleet nieuwe look of laat uw haar meer opvallen door middel van highlights. We hebben een breed scala aan haarkleuren en geven u graag advies hierover.

Uw wensen

Een goede kapper in Leiden die naar uw wensen luistert en daarnaar handelt. Dat zijn wij, de kappers van KnipBtQ. We begrijpen dat ieder mens andere ideeën en wensen heeft op het gebied van zijn of haar haar. Voordat we uw haar knippen en in model brengen, luisteren we dan ook eerst naar uw wensen en ideeën. Pas als we uw goedkeuring hebben, gaan we aan de slag. Zo loopt u tevreden de deur uit, met een kapsel dat u goed staat.

U bent welkom!

We heten u van harte welkom in onze kapsalon, aan de Hoge Rijndijk. We zijn geopend op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. De exacte openingstijden vindt u op deze site. U kunt een afspraak maken door te bellen: 071 513 2133.

Goede kapper Leiden

Wilt u een afspraak maken? Bel ons even!