Haarstudio in Leiden voor het hele gezin

U zoekt een haarstudio in Leiden? Kom dan eens langs bij KnipBtQ. Wij zijn een moderne, sfeervolle haarstudio en maken gebruik van gerenommeerde producten die u haar een gezonde uitstraling geven. Onze haarstudio is van alle gemakken voorzien waardoor we snel kunnen werken.

Behandelingen

Dames, heren, studenten of kinderen… Iedereen is welkom bij onze haarstudio in Leiden! U kunt bij KnipBtQ terecht voor de volgende behandelingen:

  • Het wassen en drogen van uw haar
  • Het knippen van uw haar door middel van diverse technieken
  • Het stylen van uw haar
  • Het kleuren van uw haar

Kwaliteit

We maken gebruik van diverse technieken om u haar in elk gewenst model te kunnen knippen. De verzorging van uw haar is ook belangrijk. We maken we gebruik van shampoos, conditioners en stylingproducten van kwalitatief goede merken die uw haar intensief verzorgen en een gezonde uitstraling geven.  

Wensen

We kijken samen met u naar uw wensen alvorens we aan de slag gaan. Het geven van advies doen we graag. Er liggen ook boeken met voorbeelden in onze haarstudio, zodat u inspiratie op kunt doen. Bent u er zelf al helemaal uit wat u wilt met uw haar? Super! Dan gaan we snel aan de slag.  

Openingstijden

Onze haarstudio in Leiden is gevestigd aan de Hoge Rijndijk, nummer 100. Wij zitten voor u klaar op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 17.30 en zaterdag van 8.30 tot 16.00. U kunt ons telefonisch bereiken op: 071 513 2133. Zien we u snel?

Haarstudio Leiden

Wilt u een afspraak maken? Bel ons even!