Herenkapper in Leiden

U zoekt een goede herenkapper in Leiden? Een kapsalon die ruime ervaring heeft met het behandelen van uw haar? Kom dan eens langs bij KnipBtQ! U kunt ons vinden aan de Hoge Rijndijk 100 in Leiden.

Over onze kapsalon

Wij werken in een modern ingericht salon, die van alle gemakken is voorzien. Tijdens het knippen maken we gebruik van verschillende technieken, waardoor we u het kapsel kunnen geven dat u wenst. Voordat we beginnen, nemen we samen uw wensen door. Pas na uw goedkeuring gaan we aan de slag.  

Op het gebied van haarverzorging werken we met shampoos, conditioners en stylingproducten. We gebruiken uitsluitend producten van kwalitatief goede merken, deze staan bekend om hun voedende eigenschappen, die uw haar verzorgen en een gezonde uitstraling geven.

Mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden. U kunt bij de herenkapper in Leiden terecht voor de volgende behandelingen:

  • Het wassen en drogen van uw haar
  • Het knippen van uw haar door middel van diverse technieken
  • Het stylen van uw haar
  • Het kleuren van uw haar

Afspraak maken

We hopen u een keer te zien in onze kapsalon, waar wij niet alleen bekend staan als herenkapper in Leiden maar ook als dameskapper. Wij staan voor u klaar op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 17.30 en zaterdag van 8.30 tot 16.00. U kunt een afspraak maken door te bellen: 071 513 2133. U kunt ook gerust bij ons binnenlopen, echter loopt u dan wel het risico dat u even moet wachten. Graag tot snel!

Herenkapper Leiden

Wilt u een afspraak maken? Bel ons even!