Studenten kapper in Leiden

Als student wilt u goed voor de dag komen op school, maar u wilt ook weer niet teveel geld uitgeven aan een knipbeurt. Logisch! Maak kennis met de studenten kapper in Leiden: KnipBtQ. Op vertoon van uw studentenkaart knippen wij u tegen een speciaal gereduceerd tarief.

Over ons

KnipBtQ is gelegen aan de Hoge Rijndijk, nummer 100. Wij werken in een modern ingericht salon, met kwalitatief goede producten die uw haar intensief verzorgen en laten stralen. Tijdens het knippen maken we gebruik van verschillende technieken, waardoor we uw haar kunnen knippen zoals u wilt. Voordat we aan de slag gaan, nemen we samen uw wensen door. We geven u graag advies en hebben verschillende voorbeelden liggen, zodat u inspiratie op kunt doen. Weet u al wat u wilt met uw haar? Super! Dan gaan we meteen aan de slag!

Knippen, stylen en kleuren

U kunt bij de studenten kapper in Leiden terecht voor het laten wassen, knippen, föhnen en stylen van uw haar. We werken hierbij met kwalitatief goede producten die uw haar intensief verzorgen. Wilt u een nieuwe haarkleur? Dat kan! We hebben een groot assortiment aan kleuren waaruit u kan kiezen. Kies voor een heel nieuwe look en ga voor een andere haarkleur. Of laat uw haar meer opvallen door middel van bijvoorbeeld highlights.

Kom langs of maak een afspraak

U bent van harte welkom bij onze studenten kapper in Leiden, aan de Hoge Rijndijk. Wij zijn geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 17.30 en zaterdag van 8.30 tot 16.00. Zien wij u snel? U mag natuurlijk ook eerst een afspraak maken: 071 513 2133.

Studenten kapper Leiden

Wilt u een afspraak maken? Bel ons even!