Dameskapper in Leiden

Voor een goede dameskapper in Leiden kunt u terecht bij KnipBtQ. Wij zijn gespecialiseerd in het knippen van verschillende doelgroepen, waaronder dames. We maken hierbij gebruik van professionele producten en technieken. Wij zorgen ervoor dat u tevreden de deur uitloopt.

Over ons

U kunt KnipBtQ, de dameskapper in Leiden vinden aan de Hoge Rijndijk, nummer 100. We werken in een salon die modern is ingericht en die van alle gemakken is voorzien. Ons assortiment aan verzorgingsproducten laten uw haar stralen.

U kunt bij ons terecht voor het laten wassen, knippen en föhnen van uw haar. Wilt u daarnaast uw haar van een ander, of extra kleurtje voorzien? Dat is zeker ook mogelijk. Ga voor een compleet nieuwe look of laat uw haar meer opvallen door middel van highlights. We hebben een breed scala aan haarkleuren en geven u hier graag advies over.

Kwaliteit staat voorop

Om uw haar in het door u gewenste model te kunnen knippen, gebruiken we diverse technieken. Daarnaast zorgen we voor uw haar door middel van kwalitatief goede producten zoals shampoos, conditioners en stylingproducten. Deze producten voeden het haar en geven het een gezonde uitstraling. Voordat we aan de slag gaan, kijken we samen met u naar uw wensen. We geven graag advies. We hebben verschillende boeken met voorbeelden liggen, zodat u ideeën op kunt doen. Weet u al wat u wilt met uw haar? Super! Dan gaan we meteen aan de slag!

Maak een afspraak

U bent van harte welkom bij onze dameskapper in Leiden, aan de Hoge Rijndijk. Wij zijn geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 17.30 en zaterdag van 8.30 tot 16.00. Zien wij u snel? U kunt ons bereiken op: 071 513 2133

Dameskapper Leiden

Wilt u een afspraak maken? Bel ons even!